PENGIKUT 'SETIA Hujung Nyawa'

Feb 24, 2014

Testimoni Ibu Berpantang Dan Menyusu Dengan Suplemen Shaklee.

Assalaamualaikum.. buat ibu2 yang sedang mengandung, yang belum cuba set mengandung atau set berpantang Shaklee, dan masih ragu-ragu dengan keberkesanan produk Shaklee, kat bawah ni I ada sertakan testimoni daripada geng SDFG dan WWF yang amalkan set berpantang Shaklee.. Ada juga yang risau kalau ibu fully breastfeed baby yg 'kuning' akan timbul masalah ke kalau ambil suplemen Shaklee? Jom kita tengok.

Ibu kepada tiga anak ni memang pengguna setia Shaklee dan ahli pengedar yang semakin berkembang dan berjaya.
Kes kak Sham : Anak yang ketiga baru dilahirkan tahun lepas with prolonged jaundice. A fully breastfeeding baby. Alhamdulillah ambil suplement Shaklee sepanjang tempoh mengandung dan berpantang. Tak ada masalah malah banyak kebaikan yg diperoleh.

Pengalaman yg kak Sham kongsikan:-
♥ Selepas 2 minggu dalam pantang badan segar dan boleh buat kerja2 rumah macam biasa.
♥ One month check-up, nurse puji jahitan Caesar cantik.
♥ Berat badan turun 23-25kg.





Apa yang kak Sham ambil ?
⊙ Zinc Complex, ⊙ B Complex, ⊙ Ostematrix, ⊙ Vitalea Iron Formula, ⊙ Vitamin C, ⊙ Lecithin, ⊙ ESP

Jadi, puan-puan dah tak perlu risau lagi. Produk Shaklee adalah dijamin Halal, semulajadi, berkualiti tinggi. Encik-encik suami pun jangan ragu-ragu untuk menghadiahkan yang terbaik utk isteri-isteri anda yg juga ibu kepada anak2 anda..

Kesihatan adalah salah satu nikmat dan anugerah Allah kepada hambanya.. Ianya juga amanah yang harus kita pelihara bersama.

Hubungi saya utk tempahan.
Nur Diana a.k.a. Yanne (ID: 845685)
SMS/WhatsApp/Telegram 019-6658599

BIMBINGAN BERTERUSAN utk pelanggan saya walaupun hanya beli satu produk sahaja.