Feb 6, 2010

Biadap!


1) Betul ke Muslim yang bakar church and temple tu? Korang yang di atas ini adalah antara manusia yang tertipu dengan propaganda sesetengah pihak yang nak melaga-lagakan rakyat Malaysia. Tolong lah jangan rendahkan taraf diri kita sama macam negara lain yang berpecah-belah tu.. Fikir laa..

2) '..always insult other religions bah..' What the heck? What do you know? Umur pun belum setahun jagung lagi dah pandai-pandai nak komen lebih-lebih. Cakap macam orang tak berakal. Paderi diorang pun tak cakap buruk-buruk macam ni.

2) Perkataan yang saya bulatkan tu, memang kurang ajar!! Biadap!! Siapa yang menghina sekarang ini??

p/s: Saya hanya mampu meluahkan kebencian dan penentangan saya terhadap penghinaan ini hanya dengan menulis di dalam blog kecil ini. Selemah-lemah iman saya..

Adakah anda atau ahli keluarga anda mengalami tanda-tanda seperti dalam gambar?Anda mungkin KEKURANGAN VITAMIN C dalam...

Posted by Dyan2u Shaklee Vitamins Kulim Kedah on Sunday, November 29, 2015