Feb 1, 2010

Update sikit....

Nak update tentang sesuatu tapi sekarang sangat penat.
Satu hari duduk dalam bilik berhawa dingin untuk mendengar tutor ajar pasal unit trust schemes.
Nasib baik ada calculation jugak.
Kalau tak mau tertidur kat atas meja, di kelas yang kecil, memang kantoi.
Yang best, ada refreshments 2 kali. Morning break and tea. Lunch sendiri.

Oh. Kepala berdenyut-denyut.
Tak sabar nak explain kat Ijan tapi nantilah dulu.
Nanti kita jumpa ye Ijan.. huk3..
Ijan nak tau pasal Unit Trust kan? Tapi ok ke kalau dengar dari bakal Unit Trust Consultant ni? Nanti cakap Dy bias pulak.. hahahaha..

Adeih.. Dah pedih mata..
Rehat jap.

Adakah anda atau ahli keluarga anda mengalami tanda-tanda seperti dalam gambar?Anda mungkin KEKURANGAN VITAMIN C dalam...

Posted by Dyan2u Shaklee Vitamins Kulim Kedah on Sunday, November 29, 2015