Feb 2, 2010

Happy Birthday, Lil' Bro..

On my way to the Physics II Lab (saya tak belajar ye, sy demo je.. Huhu..) this morning, tiba-tiba saya teringat, 'eh, hari ni 2 Feb! Birtday Adib! Alaa.. lupa la nak wish kat facebook malam tadi. Sms jelah.' Godek-godek beg tak jumpa handphone.. Duh~ tertinggal kat bilik ke?? Hampeh betul..


HAPPY BIRTHDAY!!

Saya ni tak sah kalau tak carikan hadiah untuk family member.. Untungkan jadi adik saya?? ;P Dang~ PERASAN!!

Hadiah Adib:
2007 - Kasut kulit Larry yong bagi. (Entah apa la cerita kasut nih.. Bernyawa lagi ke?)
2008 - Tak ingat! Tak ada hadiah kut.
2009 - Nokia 5300 XpressMusic mak bagi. (Dah nyawa-nyawa ikan, yang kena repairkan hakuh jugak!)
2010 - Tak payah hadiah!! Siapa suroh tak jaga handphone yang best tu elok-elok?? :P


OK2.. Adik saya ada kat bawah ni ha.. Eh, siapa kata nak tengok adik saya? Tak pasal-pasal je.. Ahh.. Pedulik apa.. nak letak gak!!



:
:
:
:

Jeng!
:
Jeng!
:
Jeng!
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:




Eh. Besa nye idung! Hahaha!!!
Alamak. Mesti dia marah.
Lantak laaa!!!

SEDO-SEDO LE UDOH TUE TUUUU!!!

Adakah anda atau ahli keluarga anda mengalami tanda-tanda seperti dalam gambar?Anda mungkin KEKURANGAN VITAMIN C dalam...

Posted by Dyan2u Shaklee Vitamins Kulim Kedah on Sunday, November 29, 2015