Mar 28, 2010

Update @MIS and KEMBARA SUFI promo poster.

A continuation of the previous post, picture below shows us at the Malam Inspirasi Seni event. All of us were hungry, even tuan punya kamera pun shaking kowt~ Lapo ye kak?

Tak2.. Ni sebab tak pakai flash.


Pic bawah ni pulak adalah belakang juri2 jemputan iaitu kumpulan Saujana.. Haha.. Dapat belakang pun jadi lah.


[Pics above: credit to Kak Eja]

So now, I would like to promote Konsert Nasyid UTP which is KEMBARA SUFI. Kindly refer poster below.




DATE: 24th APRIL 2010
TIME: 8.00 P.M.
VENUE: UTP CHANCELLOR HALL

GUEST ARTIST: RABBANI and AZHAN (Juara Akademi Nasyid tv9)

TICKET CAN BE ORDERED FROM:

BENJAMIN (013-5014114)
MAISARAH (013-5961684)


Harapan saya, ramai lah antara kita yang hadir ke Konsert Kembara Sufi ni ye..

Saya selalu tengok MusicFest, Battle of the Bands (dulu2), Euphoneus etc. Tapi saya sokong dan hadir jugak ke konsert nasyid Kembara Sufi. Bagi saya, kalau kita boleh spend money untuk hiburan duniawi, kenapa kedekut untuk ukhrawi??

Dari pengamatan saya, ramai yang sanggup spend money for Musicfest with RM15.00 ticket price, held outside UTP, instead of Kembara Sufi with ticket price of RM 7.00 (previous year's price), held inside UTP. Hurm..

Adakah anda atau ahli keluarga anda mengalami tanda-tanda seperti dalam gambar?Anda mungkin KEKURANGAN VITAMIN C dalam...

Posted by Dyan2u Shaklee Vitamins Kulim Kedah on Sunday, November 29, 2015