Apr 13, 2010

Lagi.. Program buat duit..

Saya terbaca tentang program ni dari salah satu entri rakan blogger. GeoString. Mula-mula baca, saya tak lah kesah sangat.. Apa salah nya baca kan? Maklum lah, saya memang minat kalau bab-bab buat duit nih.. Baca punya baca punya baca, saya pun terfikir, apa salahnya cuba kan?? Kita cuma perlu promote link kita je..



Register account je dah dapat $10.

Iklan jer pun.. So, basically, they benefit from us and also give us benefit.. Banyak atau sikit bergantung pada usaha kita pulak.. Hehe.. Why not try kan?





Tips sebelum korang daftar program ni, yelah benda-benda macam ni bukan boleh main-main.. Korang google dulu pasal GeoString nih.. Famous lah jugak sebenarnye, baru saya tahu..

Bila dah yakin, baru korang daftar.. Tak rugi pun daftar, bukan kena bayar apa-apa pun. Yang penting, masa daftar, isi maklumat yang betul. Sebab apa? Sebab nanti cek akan dihantar terus ke alamat yang kita daftarkan. Ohh ye, duit tu hanya boleh dikeluarkan apabila jumlahnya mencecah $100 dan akan dihantar melalui cek. Macam nuffnang jugak.. Senang kan?





So, apa tunggu lagi?? Klik je pada banner-banner kat atas ni.. Jom kita sama-sama buat duit.. Semoga berjaya.. :)

Adakah anda atau ahli keluarga anda mengalami tanda-tanda seperti dalam gambar?Anda mungkin KEKURANGAN VITAMIN C dalam...

Posted by Dyan2u Shaklee Vitamins Kulim Kedah on Sunday, November 29, 2015