May 23, 2011

Sibuk 'ONLINE BUSINESS'..

Ye.. sampai tak ada masa nak update blog.. Lepas kahwin, macam-macam perkara nak diselesaikan. Dengan rumahnya, sampai sekarang tak masuk-masuk lagi sebab tak sign agreement dengan lawyer lagi. Sebab nya, Husband sangat sibuk bekerja mencari nafkah. Sekarang ini pun, dah masuk minggu ketiga di KL. Nasib baik ada rumah keluarga kat sini.. Kalau tidak, susah la jugak nak kena sewa hotel atau rumah tumpangan yang berdekatan dengan site tempat dia buat kerja.

Bosan-bosan dok rumah, bisnes tetap berjalan jugak.. Takkan ikut suami ke sana ke sini tangan kosong aje kan? Kalau you all ada masa, lawat la blogshop saya k.. DYANURAZ Collections

Saya dah letak juga Fan Page badge FB kat atas tuu.. kalau suka, klik aje butang 'LIKE' tu.. Sesiapa yang ada FB, lawat la page tu.. kalau nak add saya, add dengan email wadyanne2101@yahoo.co.uk

Dan jumpa lagi di blogpost yang akan datang.. Daa..

---@@ with regards from ][Y][a][n][n][e][ @@--- daftar ahli bioasli percuma!

May 9, 2011

REDIANZE



KURANG KEYAKINAN DIRI.
MALU UNTUK BERJUMPA DENGAN ORANG RAMAI.
MASALAH JERAWAT ATAU RESDUNG (SINUS) YANG SERIUS.
KESIHATAN DALAMAN KURANG MEMBERANGSANGKAN.
KULIT KENDUR DAN MUKA BERJERAGAT.


Anda menghadapi masalah-masalah seperti diatas? Anda pasti yakin setelah mencuba REDIANZE!

6 HARI untuk HASIL YANG MENAKJUBKAN..
30 HARI untuk MENGAGUMKAN RAKAN ANDA!

dannnn...

90 HARI untuk PERCAYA PADA CERMIN ANDA!!

* produk ini diformulasikan oleh doktor perubatan moden yang sah, yang bermula sebagai penasihat di syarikat GAMAT EMAS. Kini beliau telah membuka syarikat beliau sendiri dan menghasilkan formulasi KOLAGEN daripada ikan (kolagen kedua terbaik selepas kolagen manusia) yang diternak sendiri i.e.terpelihara daripada sisa toksik. Beliau menamakan produk ini sebagai REDIANZE.































CODE: REDNZ

PRICE: RM 160 / box (20 sachets)
TRIAL PACK ~ 6 sachets for RM 50

POS PERCUMA!!


Berminat untuk tempah? Komen bawah post atau hubungi:
Diana 0196658599 / diana.nury@gmail.com
facebook page: Dyanuraz Collection / Atuk Classic

Adakah anda atau ahli keluarga anda mengalami tanda-tanda seperti dalam gambar?Anda mungkin KEKURANGAN VITAMIN C dalam...

Posted by Dyan2u Shaklee Vitamins Kulim Kedah on Sunday, November 29, 2015