Jul 20, 2011

Operation DYANURAZ Collections #2




Ala Ariani Printed Thai Silk EKSKLUSIF


Hmm, yg ni best sket nak cerite.. Gabungan design ALA ARIANI printed awning thai silk dan potongan bentuk ALA PEARL HAYA dibahu (dah tak perlu nak kenakan kerongsang utk kemaskan tudung di bahu.. best kan? :D)
Dan jugak lebih labuh di bahagian hadapan.. Hm.. Saiz M yg labuh ok.. So tak perlu risau tudung singkat menampak sebahagian dada.. ;)



Ada banyak lagi corak cantik2 dan menarik!!




We are not selling hijabs in this blog. Kindly proceed to our fan pagehttp://www.facebook.com/DYANURAZCollections and 'LIKE' us for our updates!

Or you can directly go to our blog: http://diana-albakr.blogspot.com/ and be our follower! and get 5% discount voucher when you subscribe to our mailing list!!


Regards,
][Y]@nN[e][ de cLaSsIc (yanne)




---@@ with regards from ][Y][a][n][n][e][ @@--- daftar ahli bioasli percuma!

Jul 12, 2011

KURUNG MODEN SOFT COTTON KOREA

available size S to XXL

Pernah tak terasa macam nk pakai baju kurung tapi tak jadi sebab tak sempat nak iron?? Tahukah anda kini baju kurung bukan hanya boleh digayakan ke majlis-majlis kenduri namun boleh juga dipakai ke aktiviti santai kerana ianya begitu selesa dan tidak panas???

TERBARU DI PASARAN,
Kami perkenalkan baju kurung moden Soft Cotton Korea

Istimewanya baju kurung moden ni (code KMCK) krn diperbuat drpd material yg sgt best!
100% tak payah iron. Tahan lasak. boleh lipat gitu2 je confirm tak kedut :)





Pilihan saiz dari S hingga XXL. Pilih saja saiz anda :)

Sulam tampal ringkas di depan leher ke bawah bagi menyerlahkan penampilan si pemakai.

berita gembira utk bakal ibu: inilah baju kurung utk anda!!! Kain potongan duyung dan bergetah penuh dipinggang. Anda pasti selesa dan bayi anda juga selesa di dalam :p

Tiga pilihan warna dgn corak motif bunga kecil. Bila pakai, nampak lebih muda dan lebih kurus hehehe.

Harga: RM 114 sahaja!!



CARA TEMPAH: Isi borang tempahan. 
Klik butang "Click Here For Details >>" di bawah ini untuk terus pergi ke borang tempahan.



Request Information


Powered by Responders.com


LIKE DYANURAZ Collections page too and get our updates!!



---@@ with regards from ][Y][a][n][n][e][ @@--- daftar ahli bioasli percuma!

Jul 11, 2011

Operation DYANURAZ Collections #1

It's been 2 months since DYANURAZ Collections online retail shop operates. Some of the stocks are fast selling, some are very very slow.. That is always how business works. We can't always hope everything is going to be fine.. Some things need extra sweats.

Now that my official model is available, I won't need to work alone anymore.. At least for about now and another month to go, since I'm the one who's moving around here and there.



Thanks to Abah's beautifully decorated garden (I must give it some credits), I don't even need to cross over the lawn or crawl inside the car with the whole wardrobe in it just to find someplace else worth a photo. It only now depends on my photography and editing skills with just a canon ixus digital camera (which is not even mine to begin with, it belongs to the model..hihi).

We are not selling hijabs in this blog. Kindly proceed to our fan page http://www.facebook.com/DYANURAZCollections and 'LIKE' us for our updates!


Or you can directly go to our blog: http://diana-albakr.blogspot.com/ and be our follower! and get 5% discount voucher when you subscribe to our mailing list!!


Regards,
][Y]@nN[e][ de cLaSsIc (yanne)


---@@ with regards from ][Y][a][n][n][e][ @@--- daftar ahli bioasli percuma!

Jul 8, 2011

JUBAH KONTEMPORARI HABIBI







JUBAH KONTEMPORARI HABIBI

Description Jubah:
-Jubah Jeans Denim Black : Menggunakan fabrik denim yang lembut,selesa dan sesuai dengan cuaca di Malaysia. Barisan butang yang lurus ke bawah memberi ilusi kurus kepada si pemakai. Jubah ini juga disertakan sekali dengan tali pinggang yang boleh diasingkan dan juga poket yang menarik. Tampil yakin, moden serta bergaya dengan fesyen muslimah masakini. Saiz terdiri daripada 36(S), 38(M), 40(L), 42(XL), 44(XXL), 46(XXXL) RM 250
-Jubah casual contemporary yang sgt sesuai digayakan ke mana sahaja.
-Aksesori butang, poket dan belt yang stylo menambah gaya.
-Labuh jubah: 140cm. (Kalau singkat, boleh pakai seluar jeans/ slack je kat dalam)
-Sangat matching digayakan dgn tudung denim yg tengah hottt sekarang nI~ (dapat free tudung denim kalau beli full payment lagi :D:D)
-made in Malaysia. Kualiti jahitan butik terkenal. Harga sgt berbaloi2.(Normal price RM300)

PLACE YOUR ORDER NOW!!!
Klik butang "Click Here For Details >>" di bawah ini untuk terus pergi ke borang tempahan.










Request Information



Powered by Responders.com



Now, about the price. Setanding dgn kualiti, harga RM250/pcs sgt2 berbaloi sebenarnya. Apa salahnya sometimes reward ourselves dah keje penat2, dapat juga miliki jubah stylo mcm ni :p
Honestly, jubah mcmni kat pasaran luar mmg over RM400..dan kalo kat KL tu ade mencecah ribu2. Dan kami mengerti tidak semua mampu untuk membayar jumlah sebegitu. Jadi kami nk offer 2x installment plan. booking dulu RM150 then next month byr baki RM100. 0r rm100 then rm150 pun ok :)
So tak terasa sgt kan?:):)

Dan special utk yg beli full pyment akan dapat sehelai tudung PERCUMA :):)

*penghantaran juga percuma ke seluruh malaysia


LIKE DYANURAZ Collections page too and get our updates!!




---@@ with regards from ][Y][a][n][n][e][ @@--- daftar ahli bioasli percuma!

Adakah anda atau ahli keluarga anda mengalami tanda-tanda seperti dalam gambar?Anda mungkin KEKURANGAN VITAMIN C dalam...

Posted by Dyan2u Shaklee Vitamins Kulim Kedah on Sunday, November 29, 2015