Jul 8, 2011

JUBAH KONTEMPORARI HABIBI







JUBAH KONTEMPORARI HABIBI

Description Jubah:
-Jubah Jeans Denim Black : Menggunakan fabrik denim yang lembut,selesa dan sesuai dengan cuaca di Malaysia. Barisan butang yang lurus ke bawah memberi ilusi kurus kepada si pemakai. Jubah ini juga disertakan sekali dengan tali pinggang yang boleh diasingkan dan juga poket yang menarik. Tampil yakin, moden serta bergaya dengan fesyen muslimah masakini. Saiz terdiri daripada 36(S), 38(M), 40(L), 42(XL), 44(XXL), 46(XXXL) RM 250
-Jubah casual contemporary yang sgt sesuai digayakan ke mana sahaja.
-Aksesori butang, poket dan belt yang stylo menambah gaya.
-Labuh jubah: 140cm. (Kalau singkat, boleh pakai seluar jeans/ slack je kat dalam)
-Sangat matching digayakan dgn tudung denim yg tengah hottt sekarang nI~ (dapat free tudung denim kalau beli full payment lagi :D:D)
-made in Malaysia. Kualiti jahitan butik terkenal. Harga sgt berbaloi2.(Normal price RM300)

PLACE YOUR ORDER NOW!!!
Klik butang "Click Here For Details >>" di bawah ini untuk terus pergi ke borang tempahan.










Request Information



Powered by Responders.com



Now, about the price. Setanding dgn kualiti, harga RM250/pcs sgt2 berbaloi sebenarnya. Apa salahnya sometimes reward ourselves dah keje penat2, dapat juga miliki jubah stylo mcm ni :p
Honestly, jubah mcmni kat pasaran luar mmg over RM400..dan kalo kat KL tu ade mencecah ribu2. Dan kami mengerti tidak semua mampu untuk membayar jumlah sebegitu. Jadi kami nk offer 2x installment plan. booking dulu RM150 then next month byr baki RM100. 0r rm100 then rm150 pun ok :)
So tak terasa sgt kan?:):)

Dan special utk yg beli full pyment akan dapat sehelai tudung PERCUMA :):)

*penghantaran juga percuma ke seluruh malaysia


LIKE DYANURAZ Collections page too and get our updates!!




---@@ with regards from ][Y][a][n][n][e][ @@--- daftar ahli bioasli percuma!

Adakah anda atau ahli keluarga anda mengalami tanda-tanda seperti dalam gambar?Anda mungkin KEKURANGAN VITAMIN C dalam...

Posted by Dyan2u Shaklee Vitamins Kulim Kedah on Sunday, November 29, 2015