Jul 12, 2011

KURUNG MODEN SOFT COTTON KOREA

available size S to XXL

Pernah tak terasa macam nk pakai baju kurung tapi tak jadi sebab tak sempat nak iron?? Tahukah anda kini baju kurung bukan hanya boleh digayakan ke majlis-majlis kenduri namun boleh juga dipakai ke aktiviti santai kerana ianya begitu selesa dan tidak panas???

TERBARU DI PASARAN,
Kami perkenalkan baju kurung moden Soft Cotton Korea

Istimewanya baju kurung moden ni (code KMCK) krn diperbuat drpd material yg sgt best!
100% tak payah iron. Tahan lasak. boleh lipat gitu2 je confirm tak kedut :)





Pilihan saiz dari S hingga XXL. Pilih saja saiz anda :)

Sulam tampal ringkas di depan leher ke bawah bagi menyerlahkan penampilan si pemakai.

berita gembira utk bakal ibu: inilah baju kurung utk anda!!! Kain potongan duyung dan bergetah penuh dipinggang. Anda pasti selesa dan bayi anda juga selesa di dalam :p

Tiga pilihan warna dgn corak motif bunga kecil. Bila pakai, nampak lebih muda dan lebih kurus hehehe.

Harga: RM 114 sahaja!!



CARA TEMPAH: Isi borang tempahan. 
Klik butang "Click Here For Details >>" di bawah ini untuk terus pergi ke borang tempahan.



Request Information


Powered by Responders.com


LIKE DYANURAZ Collections page too and get our updates!!



---@@ with regards from ][Y][a][n][n][e][ @@--- daftar ahli bioasli percuma!

Adakah anda atau ahli keluarga anda mengalami tanda-tanda seperti dalam gambar?Anda mungkin KEKURANGAN VITAMIN C dalam...

Posted by Dyan2u Shaklee Vitamins Kulim Kedah on Sunday, November 29, 2015