Nov 28, 2011

BEAUTY COMES FROM WITHIN..

How true! Pernah tak terfikir kenapa ada segelintir orang yang kelihatan berseri-seri sepanjang masa? Kenapa sesetengah orang mempunyai kulit yang cantik dan awet muda? Atau bagaimana segelintir mereka mempunyai baka yang baik, "good genes" dan tak perlu risau tentang kedutan pada kulit? Let me share with you a secret. You can have the complexion of your dreams too, if you want!

I'm sure, korang pernah dengar pasal kolagen kan? Tapi sejauh mana kefahahaman kita tentang kolagen sebenarnya? Apa itu kolagen? Dan apa manfaatnya pada kulit kita?

Untuk yang belum tahu, lebih kurang 30% kandungan protein dalam badan kita adalah kolagen, dan lebih 70% protein di jaringan ikat i.e. penyusun utama organ kulit, tulang, rambut dan kuku juga adalah kolagen. Kolagen ini berperanan dalam kekenyalan dan keanjalan kulit. Walaubagaimanapun, penghasilan kolagen di dalam tubuh menurun sehingga 1.5% setiap tahun bermula umur seseorang itu 25 tahun. Dengan menurunnya kemampuan tubuh untuk menghasilkan kolagen, maka akan mulalah timbula masalah-masalah seperti;
 - kulit mula menjadi kasar dan kereput
 - rambut menjadi nipis dan pudar
 - sendi-sendi manjadi kaku dan mengalami sakit-sakit sendi
 - tulang dan kuku rapuh

JANGAN BIMBANG!
Dengan REDIANZE (<-- klik utk lebih info)
"Impian untuk sentiasa kekal sihat dan cantik bukanlah satu rahsia." 

Harga sekotak RM160.00
(mengandungi 20 sachet)

Kalau nak cuba, kita ada trial pack: 
6 sachet ~ RM50

POS PERCUMA!!


FYI ye.. Produk ini mendapat permintaan yang sangat tinggi daripada Hospital Teluk Intan oleh pegawai perubatan disana. Maklumat diperoleh daripada Licensed Consultant yang telah berkecimpung dalam bidang pemakanan kesihatan selama lebih 10 tahun.
---@@ with regards from ][Y][a][n][n][e][ @@---

daftar ahli bioasli percuma!

Adakah anda atau ahli keluarga anda mengalami tanda-tanda seperti dalam gambar?Anda mungkin KEKURANGAN VITAMIN C dalam...

Posted by Dyan2u Shaklee Vitamins Kulim Kedah on Sunday, November 29, 2015