Feb 3, 2013

Apadia ESP yang HOT sangat ni??



[Sumber: Laman web Shaklee Malaysia]

"Merupakan Protein Bukan-GMO yang Lengkap dengan semua Asid Amino Perlu.

Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik.  ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi  dengan semua  asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting.  Berbanding  protein daripada sumber daging, telur dan tenusu,  ESP adalah  rendah  lemak dan  bebas laktosa dan kolesterol.

ESP Shaklee:

  • Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.
  • Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.
  • Mengandungi lima  vitamin B penting, separuh daripada keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones. Kajian menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal kestabilan hormon semasa tempoh putus haid.*
  • Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP), di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit."



MY VERY OWN TESTIMONIAL #1

Yanne start ambik ESP masa dalam pantang, sampai lah sekarang. Alhamdulillah, kalau tak sempat nak makan tu, ambik je ESP, in shaa Allah, bertenaga dan boleh sambung buat kerja. Maklum lah, masa tu Adam still exclusively bf, even now Adam masih sangat kuat menyusu. Apalagi nak kena layan dia lagi, bukan boleh dibiar main sorang-sorang, mesti nak cari ummi dia jugak. Nak masak pun tak sempat, nak makan apa? Pagi-pagi sempat minum cereal je.. So, bila ambik ESP rasa kenyang and tak rasa nak makan, malah boleh bertenaga lagi utk buat kerja-kerja rumah yang lain dan melayan Adam.

To maintain health, particularly to maintain qualitative breastmilk production, ESP should be taken thrice a day, 2 tablespoonful each time. But thus far, my breastmilk pun just ok, tak cair sangat since I take B-complex, Vitalea and Vitamin C as well. Apart from that, since pregnant, I never left the fish oil for EPA and DHA sources. Now, I ambik OmegaGuard Shaklee which contains the essential fatty acids (EFA).

My first canister of ESP was actually given by my cousin for trial, and I fell in love from the first taste. Now, I've become the authorized distributor of Shaklee products and I recommend you all to also drink ESP. ESP is for everyone ! Do contact me for free consultation and to order. Contact details are as listed below.


Best Regards,
 ][Y][@nN][e][ 

Adakah anda atau ahli keluarga anda mengalami tanda-tanda seperti dalam gambar?Anda mungkin KEKURANGAN VITAMIN C dalam...

Posted by Dyan2u Shaklee Vitamins Kulim Kedah on Sunday, November 29, 2015