Mar 20, 2013

Ohhh I'm ONE YEAR OLDER!!

Happy birthday to Yanne~
Happy birthday to Yanne~
Happy birthday to Yanne~
Happy birthday to Yaaaaanne~
Happy birthday to Yanne !!!!!

Come sing along~~
Arabic plak..

Sanah Helwah ya Yanne~
Sanah Helwah ya Yanne~
Sanah Helwah Sanah Helwah !
Sanah Helwah ya Yanne~~~~~~~

Lagi lagi...

Allah Selamatkan kamu~
Allah Selamatkan kamu~
Allah Panjangkan umur Yanne~
Allah Selamatkan kamu~

Okeh, SYOK SENDIRI SANGAT ! Hari ini adalah hari yang sangat istimewa bg Yanne. Kalau berpandukan bilangan haribulan pergerakan matahari, hari ini genaplah usia Yanne menganjak satu tahun daripada tahun lepas.. Hehe.. mane boleh cerita umur kite~~ ;P TERIMA KASIH pada you all yg wish di henpon, fesbuk, pm dsb termasuk lah mak, abah, adik2 dan kawan2... Syukuurr, masih sihat walafiat dan dapat lagi menghirup udara di bumi Allah ini..

Celebrations? Takde makne nye celebrate2.. Malam tadi hubby bwk gi makan KFC ajer~ Itupun sbb I tak sempat nak masak, due2 pun lapo, cari yang segera aje le.. Sebaik-baiknya, bawak2 la mengaji byk sket ke (tiap2 hari kene la ngaji gak man sepotong ayat, tapi hari special ni tambah lagi), solat sunat ke (kalau jarang bangun tahajjud tu boleh la start amalkan sempena hari lahir ni smpi bile2), kan.. Lebih berkat, lebih afdhal.. ameen..

Actually, Yanne ade buat GA lah, tapi GA ni dianjurkan oleh butik online saya (Dyanuraz Collections) bersempena bulan kelahiran saya ke dunia ini.

Come join the contest lah!! TWO categories ya. Category A for Facebook users and Category B for Bloggers. A candidate may be in either ONE category or BOTH.

Category A: Directly go to this photo (from Dyanuraz Collections FB Page) and follow the instructions given in the description.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=544804692208966&set=a.216538258368946.71332.207292195960219&type=1&relevant_count=1



Category B: Kindly click on this link. You will be directed to a blog entry. Follow the instructions given in the blog entry.
http://classic-stylish-fashion.blogspot.com/2013/03/ga-by-dyanuraz-collections.html





Best Regards,
 ][Y][@nN][e][ 

Adakah anda atau ahli keluarga anda mengalami tanda-tanda seperti dalam gambar?Anda mungkin KEKURANGAN VITAMIN C dalam...

Posted by Dyan2u Shaklee Vitamins Kulim Kedah on Sunday, November 29, 2015