Mar 29, 2013

BEYOND CALCIUM - Sakit gigi dan pinggang ? Jom ambik Ostematrix !!


Yanne mula alami sakit2 gigi dan pinggang sejak Adam masuk umur 8 bln. Takde keraguan lagi, mestilah kalsium dalam badan dah kurang kan. Antara sebabnya;
1) saya menyusukan Adam yg masih kuat menyusu dan kurg sgt mkn benda lain.
2) pengambilan / penyerapan kalsium drpd makanan yg sy mkn x mencukupi sbb sy mkn pn tak menentu. Kdg mkn, kdg idak, mkn pun bukan2, sekadar alas perut je..

Jadi, Yanne pun mula ambik Ostematrix. Alhamdulillah skrg dh kurang sakit2 pinggang especially. Dgn pertambahan berat Adam yg konsisten ni, Ummi Adam harus lebih kuat ! Nak dukung Adam lagi, nak kemas rumah bkn boleh gitu2 aje, kena angkat2 bagai.. sofa, TV stand (TV plak stail lama ade kepala kt belakang tu, bayangkan laa, kalo tulang tak kuat boleh patah pinggang wooo)..

Ostematrix = kalsium + magnesium + vit D utk penyerapan kalsium OPTIMUM !!
Special price still on smpi 31hb ni k..My sis and I pun nak borong buy 6 free 1 ni several sets sbb kami mmg pemakan tegar, combine with GLA utk masalah senggugut (dh pulih pun skrg alhamdulillah). About senggugut ni I will tell in other entries ok, coz it has everything to do with diseases frequently caused on women's inner organs like cancer, fibroid, cyst, menstrual, menopaus etc..

PROMOTION OSTEMATRIX BUY 6 FREE 1 still on until this 31st, so SPECIAL PRICE still ON ok? ORDER NOW!!


Best Regards,
 ][Y][@nN][e][ 

Adakah anda atau ahli keluarga anda mengalami tanda-tanda seperti dalam gambar?Anda mungkin KEKURANGAN VITAMIN C dalam...

Posted by Dyan2u Shaklee Vitamins Kulim Kedah on Sunday, November 29, 2015