Aug 8, 2014

TAHNIAH ! Anda Hamil !!

Memang seronok sangat kalau dapat berita gembira tentang kehamilan.
Tapi bukan saya wanita yang bertuah itu.. huhu..

Bawah ini testimoni fresh drpd anak Shaklee saya, Fadh dan kawan die..Kedua-dua Fadh dan kawannya mempunyai masalah yang lebih kurang sama berkaitan hormon tidak stabil.. Awal tahun 2014, mereka bertemu dan dia terkejut bila dapat tahu Fadh sedang hamil 4 bulan. Die pulak sedang mencuba untuk hamil kali kedua, Telah lama mencuba tetapi belum lagi berjaya.. Fadh pun mencadangkan ambil GLA utk bantu stabilkan hormon. Selepas sebulan ambil GLA, skrg dah positive hamil !!

Alhamdulillah dan tahniah uols !!
Anda telah memilih kaedah yang semulajadi, selamat dan berkesan in shaa Allah.. semuanya dgn izin Allah, kita hanya berikhtiar dan berdoa.. Allah jua lah Yang Maha Berkuasa..

Mungkin anda biasa dengar EPO ? Kalau nak tahu lebih lanjut tentang EPO versus GLA Complex boleh klik sini --> http://yannedeclassic.blogspot.com/2013/07/epo-vs-gla-complex-shaklee.html

Bulan Ogos 2014 -- bulan GLA !! Jom dapatkan nya sekarang. Nak sebotol, 2 botol, atau satu set Beli 6 Percuma 1 ? Hubungi saya di nombor dan email yg tertera di bawah.

Best Regards,

Nur Diana | ID: 845685
SMS/WhatsApp 0196658599
FB Personal: Yanne Abu

Adakah anda atau ahli keluarga anda mengalami tanda-tanda seperti dalam gambar?Anda mungkin KEKURANGAN VITAMIN C dalam...

Posted by Dyan2u Shaklee Vitamins Kulim Kedah on Sunday, November 29, 2015