Jun 1, 2017

Hilang 10kg sebelum Ramadhan !!

Trim & Fit in 100 Days Batch 4 dah tamat 2 minggu sebelum masuk Ramadhan.

Eh punya lama tak update blog, apa lagi update pasal Trim & Fit in 100 Days kan... Tiba-tiba dah Batch 4 dah. Hahahhaa.. Hakak busy sikit sejak mengandungkan anak kedua.. Lepas bersalin terus join sebagai peserta.

Hokeh, sambung balik pasal TnF Batch 4 yang baru sahaja tamat ni...

Hakak dapat SECOND PRIZE ! Alhamdulillah.. Banyak ilmu hakak kaut... amalkan betul-betul, bersungguh-sungguh.. hasilnya memang luar biasa..

Hakak ni 3 - 4 bulan yang lalu pakai baju seluar saiz L/XL tau.. sekarang dah boleh masuk saiz S! 😱😱😱

Kuncinya:

1- FAHAM KONSEP
2- IKUT PANDUAN
3- DISIPLIN

Senang je.. nak seribu daya.. taknak berjuta dalih. Betul tak?

Meh hakak belanja gambar muka dulu.. 4 bulan lepas tembam chubby... sekarang ? Jeng jeng jeng...




Thank you Master/Trainer Raja Noor for this opportunity and beautiful prize... makin semangat I nak plank.. the weight and inches are still going down.. it's so genuine and natural... how healthy lifestyle improves a person's well-being ! I myself am still so impressed.. hahahah



Untuk yang berminat nak join we all, pendaftaran untuk Batch 5 dah dibuka tau.. Wasap2 hakak ye.. link http://tnfladiesbatch5.wasap.my

#teamwwf
#fitladiescircle
#trimfitd2uteam

Best Regards,

WhatsApp 0196658599
FB Personal: Nur Diana

Adakah anda atau ahli keluarga anda mengalami tanda-tanda seperti dalam gambar?Anda mungkin KEKURANGAN VITAMIN C dalam...

Posted by Dyan2u Shaklee Vitamins Kulim Kedah on Sunday, November 29, 2015