KENAPA SHAKLEE

Rakyat Malaysia sudah semakin prihatin terhadap tahap kesihatan diri dan keluarga masing-masing. Saya tidak terkecuali. Telah banyak produk-produk kesihatan yang berada di pasaran yang telah saya cuba. Baik produk tempatan mahupun produk antarabangsa.

Lawati sahaja farmasi-farmasi yang naik bagai cendawan yang tumbuh selepas hujan di seluruh negara, bukti kesedaran rakyat tentang kepentingan kesihatan yang mengundang permintaan yang tinggi terhadap produk-produk vitamin dan supplemen kesihatan. Pelbagai jenama dijual, pelanggan hanya perlu memilih dan kadang-kadang membuat sendiri perbandingan, menjadikan diri sendiri bahan eksperimen. Seperti biasa, SAYA TIDAK TERKECUALI. Sampailah saya diperkenalkan dengan SHAKLEE.

Semestinya produk yang tak asing lagi dan menjadi buah mulut ramai, yang telah membuat saya terus bersama Shaklee adalah ESP Soy Protein Isolate Powder. Saya mula mengamalkan ESP beberapa minggu selepas bersalinkan anak sulung saya, Adam. Memang terus jatuh cinta, dan rasa terkilan sedikit sebab tidak kenal Shaklee sebelum saya mengandungkan Adam. Tentu impak nya lebih hebat in shaa Allah..

Nak tahu lagi kenapa saya pilih Shaklee dan beria-ia mengusulkan anda menggunakan Shaklee? Antaranya;
  • Produk Shaklee dibuat daripada bahan-bahan semulajadi. Kalau tak percaya, tengok pada label botol/canister supplement Shaklee ada banyak terma-terma kimia yang kita tak faham. Tapi sebenarnya ia adalah plant-derived, iaitu diperbuat daripada tumbuhan. Malah alcohol i.e. glycerin yg digunakan dalam produk Shaklee adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan.
  • Shaklee menjalani Ujian Klinikal, yang mana TIDAK ADA PERATURAN untuk produk nutraceutikal DIUJI secara klinikal. Namun demi memastikan ia benar-benar berkesan, Shaklee tetap menjalankannya.
  • Shaklee sentiasa menjalankan kaji selidik ke atas setiap produk baru atau yang diperbaharui dengan 'peer-reviewed publications' dan menerbitkan journals. Dr Bruce Miller satu ketika pernah menghantar emel kepada syarikat-syarikat lain yang juga mengeluarkan vitamin dan meminta supaya syarikat-syarikat tersebut publish journal/study mereka...tapi malangnya TIADA, kecuali Shaklee.
  • Produk Shaklee bebas dari bahan kimia, bahan pengawet mahupun unsur-unsur dadah. Ini sangat-sangat berbeza berbanding sesetengah supplemen, in fact ubat-ubatan yang boleh kita dapati dari klinik/farmasi.





SIAPA ANDA DAN APA KEPERLUAN ANDA?

Gaji anda tidak mampu menanggung kos sara hidup yang tinggi? ATAU
Ingin mendapatkan pendapatan sampingan secara santai? ATAU
Anda suri rumah yang ingin memiliki pendapatan sendiri? HANYA DARI RUMAH !!


Shaklee menawarkan peluang perniagaan secara online & offline, dengan modal permulaan yang rendah (risiko rendah).
Bukan sahaja dapat menjana side income melalui Shaklee, malah kita juga mendapat ilmu pengetahuan tentang cara menjaga kesihatan kita dan keluarga.
Disokong lagi dengan kumpulan yang aktif online & offline membantu ahli-ahli kumpulan yang baru dan lama, menyediakan khidmat latihan intensif dan berkongsi ilmu pengetahuan tentang produk-produk dan perniagaan!!

Tak sabar nak mencuba, kan??

Terdapat 2 Cara Untuk Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee:
  1. Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran Yuran Pendaftaran berjumlah RM 68.90. Starter Kit akan dipos kepada anda dengan postage RM 10.60 utk semenanjung, dan RM 21.20 utk sabah & sarawak.
  2. Membuat pembelian bernilai sekurang-kurangnya 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat KEAHLIAN PERCUMA.



Hasrat kami adalah untuk kita menjadi satu pasukan bagi bersama-sama membina kesihatan, kebahagian dan juga kemakmuran.


Jom bergabung dengan kami !!







Faedah Khas untuk Ahli Shaklee:
  1. Membeli produk dengan harga ahli. Setiap pembelian akan dapat point untuk mendapat bonus peribadi.
  2. Memperoleh Untung Jualan Harga Runcit 20 - 30%
  3. Menerima penerbitan tertentu Shaklee ATAU muat turun online
  4. Latihan oleh Shaklee setiap bulan (boleh pilih, terdapat di seluruh negara)
  5. Layak untuk perlantikan ke Supervisor (21% bonus peribadi)
  6. Bonus Peribadi bulanan yang dibayar oleh Shaklee, jika layak
  7. Boleh menaja orang lain
  8. Boleh menyertai Program Tajaan Antarabangsa
  9. Menghadiri acara tajaan syarikat untuk para pengedar
  10. Bonus Kepimpinan, jika layak
  11. Subsidi Kereta, jika layak
  12. Insentif Pelancongan, jika layak
  13. Insentif Coordinator
  14. Insentif Power Up Program, jika layak

Dengan modal serendah RM 68.90, anda boleh mulakan PERNIAGAAN SHAKLEE  dengan pulangan yang anda tentukan sendiri! 

Hubungi Penaja Anda
Nur Diana | Shaklee  ID: 845685
SMS/WhatsApp 0196658599


KENAPA ANDA HARUS MEMILIH SAYA SEBAGAI PENAJA ANDA?
  1. Saya telah lebih 10 tahun bergiat dalam perniagaan Multi-Level Marketing (MLM). 
    Konsep MLM yang diamalkan bukan lah seperti yang ramai orang sangkakan.. MLM BUKAN skim cepat kaya. Skim Cepat Kaya berkonsepkan piramid yang menindas orang-orang yang masih baru / di level bawah (Yang atas makin kaya, yang bawah makin susah payah mengayakan yang atas). Di dalam MLM khasnya oleh Shaklee, konsep yang diamalkan lebih bersifat adil, siapa yang berusaha lebih, dia akan dapat lebih.
  2. Saya telah bergiat dalam perniagaan produk-produk kesihatan lebih 5 tahun. 
    Bermula dengan produk yang baru memasuki pasaran, sehinggalah kepada produk yang telah lama bertapak di peringkat dalam negara dan tidak ketinggalan antarabangsa. Yakin lah, ada banyak sebab kenapa sesuatu produk itu boleh bertapak lama, dan kenapa ada yang macam biskut chipsmore, kejap ada kejap tak ada. Teknik pemasaran, pengurusan dan pemilihan organisasi amat penting dalam sesebuah perniagaan. Rujuk semula sebab-sebab saya memilih Shaklee seperti diatas.
  3. Saya telah bergiat aktif dalam perniagaan dan prospecting online lebih 5 tahun.
    Saya biasa menerima tempahan produk dan keahlian melalui borang yang disediakan di blog-blog saya. Sekarang lebih senang dan cepat jika dihubungi terus ke nombor saya melalui SMS atau WhatsApp. Seiring dengan perkembangan teknologi, telah banyak ilmu dan pengalaman yang saya kutip bersama dan tak sabar untuk saya kongsikan dengan anda semua.

INGIN TAHU LEBIH LANJUT LAGI TENTANG SAYA?

SIAPA YANG BERADA BERSAMA-SAMA SAYA?

SAYA PERKENALKAN KEPADA ANDA TEAM & SISTEM SOKONGAN KAMI: 
SHAKLEE DYNAMIC FAMILY GLOBAL
  1. Shaklee Dynamic Family Global (SDFG) merupakan team yang terbaik dan paling lama bertapak di Malaysia iaitu telah 25 tahun, di bawah pimpinan Presidential Master (PM) Dr K. Sow. 
    Satu-satunya PM dengan pencapaian yang berterusan yang diiktiraf di Amerika Syarikat selama 25 tahun.
  2. Sistem sokongan kami adalah yang terbaik dan semua leaders dalam SDFG boleh menggunakannya secara percuma. 
    Telah banyak Masters dan senior builders yang lahir daripada sistem ini hasil daripada program latihan yang EFEKTIF yang masih berterusan setiap bulan. We are having it EVERY MONTH WITHOUT FAIL, maksudnya kalau raya ke, deepavali ke christmas ke, ada sahaja support group to help with the training. Begitulah komited nya SDFG dalam MEMBINA ahli-ahlinya. Jadi, anda tunggu apa lagi? Hubungi saya segera untuk menikmati semua keistimewaan ini!
  3. Pusat Latihan SDFG dipanggil Wisma Dynamik. Location: Wisma Dynamik, 14-3-2 2nd Floor Jln USJ 9/5N, Subang Jaya, Malaysia.
    Di sini, kami belajar in & out about products, business trainings and leadership! Eksklusif untuk ahli-ahli SDFG yang berdaftar !
  4. Kami juga menyediakan program-program latihan dalam TIGA Bahasa (BM, English, Chinese).
    Apa yg special about this system is builder yg melayu kalau ada prospect cina boleh hantar sahaja ke Chinese meeting Seminar dan begitu juga sebaliknya. The team will help us. Tak perlu risau downline kita kena curi dgn org lain, kita bekerja sebagai SATU KELUARGA BESAR (ONE BIG FAMILY).
  5. Training is available nationwide bagi yg duduk kat luar KL.
    Maklumat tentang 'training' boleh didapati melalui flyers yang dihantar ke rumah setiap bulan (bagi yang aktif) atau boleh didapati di website ahli shaklee2u.

Shaklee Golden Rule: "Do unto others as you would have them do unto you"
Dr. Forrest C. Shaklee believed happiness comes from giving.


Hubungi Penaja Anda
Nur Diana | Shaklee  ID: 845685
Telegram/SMS/WhatsApp 0196658599
FB Page: www.facebook.com/dyan2u
Instagram ID: @dyanrazis

Adakah anda atau ahli keluarga anda mengalami tanda-tanda seperti dalam gambar?Anda mungkin KEKURANGAN VITAMIN C dalam...

Posted by Dyan2u Shaklee Vitamins Kulim Kedah on Sunday, November 29, 2015